tirsdag den 19. maj 2009

Forårsdepression?
Pludselig ser jeg at jeg kun lavede to indlæg i april måned og slet ingen i maj endnu! Er det lysten der mangler? Nej. Er det af mangel på brugbart stof? Nej. Hvad så? Jeg tror det har noget at gøre med at finde en fællesnævner for udgivelsen? En sammenkædning af det visuelle indtryk og det verbale udtryk. Udeblivelsen af denne her og nu oplevelse kan jo skyldes en forårsdepression!? Som følge af hvad? Alt for godt vejr? Alt for mange smukke blomster, og dermed gode motiver, omkring én? Mit nye fotoapparat? Måske at det bliver tidligt lyst om morgenen og man ikke kan sove? Nej vel? Det må være noget andet. Jeg kan ikke finde nogen god grund og strengt taget er det vel heller ikke nødvendigt. Sådan er det bare!I skal dog ikke snydes for et par billeder. Læg selv ord på i den udstrækning behovet opstår.

2 kommentarer:

  1. Hvis ikke forårsdepression, hvad så med forårstræthed, vokseværk eller et endnu ikke fuldt konstateret mangelsyndrom, som f.eks. for lidt kvalitetsvin, hein?

    Verner


    PS.: Fuldstændigt overvældende, strålende billeder, som altid . . .

    SvarSlet
  2. Takk for hyggelig kommentar i min blog! Du har noen meget pene bilder i bloggen din. Du var en av de aller første som besøkte bloggen min du!

    SvarSlet