mandag den 29. juni 2009

Agurketid?
Begrebet dækker som bekendt over den situation, hvor der er mangel på relevant og fornuftigt stof indenfor specielt pressen. Medierne føler sig tvunget til at bringe historier, som man normalt ville have udeladt. Hvorvidt begrebet dækker over perioden, hvor agurkeplanterne plejer at blomstre, vides ikke, men de er sammenfaldende. Og når talen nu falder på agurker, så må jeg jo erkende at en agurkeblomst ikke findes i min fotosamling af blomster. Nå, det er der jo i øvrigt en hel del andre blomster der heller ikke gør.
Uden at være sikker, kunne jeg forestille mig, at de ligner blomsten på en Courgette (også kaldet Squash eller zucchini), der jo har en meget sart langstrakt gul/orange snoet trompetblomst, der i øvrigt kan spises (som stort set alle blomster).
En ikke realiseret drøm om et drivhus, vil engang i fremtiden kunne kaste lys over dette lille mysterium.
Agurketid her? Ikke tale om! Se:

3 kommentarer:

 1. Hej Jønne-bønne
  Som sædvanligt, fremragende billeder. Som jeg sidder og kigger på sagen, kommer jeg til at tænke på, om ikke du i virkeligheden skulle have haft en professionel karriere som fotograf? I stedet har du styrtet rundt og bygget forbrændingsværker og den slags, og må det siges, så sætter man sig naturligvis også et eftermæle. Men dit hjerte, tror jeg, er hos fotografiet. Er det ikke?
  venlig hilsen
  Verner

  PS.: Hvordan pokker skaffer du dig alle de faste læsere?

  SvarSlet
 2. Du tar aldeles nyyydelige macro bilder!!! Du har flotte snitt og farger. Er en fryd å se bildene dine :) Takk for titten, her kommer jeg gjerne igjen :)

  SvarSlet