lørdag den 13. juni 2009

Regnvejrsdøgn!
På denne fredag, min ugentlige fridag, og natten inden, har regnen væltet ned i så store mængder, at de sidste fem års rekord er slået. Omkring 80 mm regn er det blevet til. Langt mere end på en hel almindelig juni måned.
Temperaturen udenfor er ca. 12 grader og det stormer fra nordvest! Hvad er mon meningen? Man skulle tro det var efterår.
Nå, efter at have tændt op i brændeovnen, med en anelse dårlig samvittighed, p.g.a den almindelige holdning til brændeovne, vender humøret langsomt tilbage. Hvad er så rarere end at tænde for PC’en og sætte sig til at se på bl. a. fotos af nogle af de blomster som Bodil har taget ind fra haven inden denne styrtregn begyndte? A-pro po haven. Inden regnen havde vi en stor rosenbusk stående i fuldt flor. Nu er den ribbet for blomster. Til gengæld er der gult/hvidt på jorden flere meter rundt om busken. Jeg skal skåne mine tilskuere for synet, så jeg viser Jer i stedet nogle af de mere rare billeder.

5 kommentarer:

 1. Så masse utrolig vakre og fargesprakende bilder av blomster du tar!! Innmari fint elefantbilde også! Kjipt med sååå masse regn, men da er det ekstra godt å kunne sitte inne på dataen med god samvittighet :)

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder igjen. Her oppe lengter vi også etter sommer nu.

  SvarSlet
 3. Hej Jønne-Bønne
  Jeg selv var ikke i landet under store regnskyl, heldigvis.
  Billederne er som sædvanligt mesterlige og særdeles smukke.

  Verner

  SvarSlet
 4. nice blog and colorful photos

  SvarSlet