fredag den 20. marts 2009

Billedets anatomi!


Og hvad er det så lige at det betyder? Ud af sikkert flere, men beslægtede definitioner betyder det for mig bare udseende. Et billede af noget man kan se er en blomst, eller dele af en blomst, vil for mange have "en anatomi som en blomst"

Nu har jeg tidligere prøvet at beskrive, at det mere er billedets ikke konkrete indhold og dets fremtoning, frem for et genkendeligt indhold, det er sjovt at finde. Sådan er det også selv om det ikke lykkes lige godt hver gang og ikke er lige konsekvent.

Alligevel falder ordet anatomi mig ikke forkert i relation til en umiddelbar opfattelse af det enkelte billedes gruppering om begreberne, fødsel, liv og død. Når du ser billederne er det vist klart, hvad jeg mener. I hvert fald med lidt god vilje!

Der kommer to billeder med hver sin anatomi. De der kan gætte, hvad den gule blomst (ikke den i vandet) er for en størrelse, vinder en præmie

1 kommentar:

 1. Kære Jønne

  Nu synes jeg alligevel at jeg lige vil komme med en kommentar, når jeg alligevel har tænkt over at gøre det et stykke tid.

  Det er nogle smukke billeder du tager. Og det er sjovt at læse dine tanker om billederne.

  Jeg kommer lige med en udfordring. Kan du lave din næste billedserie under temaet 'billidets autonomi'?

  Kærlig hilsen

  Malene

  SvarSlet