torsdag den 12. marts 2009

Genkendelige ??

En del af de billeder jeg har bragt lægger jo ikke skjul på hvilken plante, blomst der er udgangspunktet. Nogen gange er det ret klart, i andre tilfælde mere skjult. Det er ikke for mig afgørende, om man kan genkende original blomsten eller ej. Det kommer jo også meget an på ens forhåndskendskab til især blomster.
Jeg vil - måske i det næste indlæg – komme lidt mere ind på billedernes anatomi. En måde at inddele dem på. Ikke fordi jeg gør mig det klart inden jeg tager et billede, at det skal tilhøre den eller den kategori. Det viser sig først senere.
Et andet emne jeg bliver nødt til at berøre i en snarlig udgivelse er, hvordan jeg afslutter det jeg har sat i gang. Indtil videre har jeg jo levet højt på, at jeg har ”billeder på lager”; men det varer jo ikke ved. Realistisk bedømt er der måske kun et par ”udgivelser” tilbage.Billederne i dag er alle let genkendelige, da hver af dem indeholder nogle klare hints. Jeg har ikke forvansket eller korrigeret farverne

2 kommentarer:

 1. Kære Jønne-Bønne!
  Hvor er det sjovt at se blomster på en helt anderledes måde. Jeg synes at det er meget smukke billeder.
  Venlig hilsen
  Amanda

  SvarSlet
 2. Hej Jönne,

  det er sörme nogen flotte blomster billeder som du viser paa din side. Maaske bliver det til nogen flere her til paaske i sommerhuset.

  Hilsen

  Ulli

  SvarSlet